ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Стадник Віктор Миколайович

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

10.09.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4-64/2024
Про приватизацію об’єкта комунальної власності шляхом викупу

Автор проєкту

депутат селищної ради Стадник В.М.

ЛЕТИЧІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

VІІІ скликання

Шістдесят четвертої (позачергової) сесії

10.09.2024 р. Летичів №4

Про приватизацію об’єкта

комунальної власності

шляхом викупу

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 року №432 (із змінами), Летичівська селищна рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Передати в приватну власність МІНЯЙЛО Ользі Григорівні шляхом викупу (укладення договору купівлі-продажу) будівлю, школи загальною площею 853,2 кв.м. за адресою вул. Садова, будинок 18, с. Снітівка, Хмельницького району, Хмельницької області, відповідно до протоколу про результати електронного аукціону № SPE001-UA-20240818-18372 від 05.09.2024 року з продажу об’єкта малої приватизації.
  2. Доручити селищному голові ТИСЯЧНОМУ Ігорю Івановичу укласти договір купівлі-продажу будівлі, школи загальною площею 853,2 кв.м. за адресою вул. Садова, будинок 18, с. Снітівка, Хмельницького району, Хмельницької області.
  3. Юридичному відділу Летичівської селищної ради опублікувати договір купівлі-продажу будівлі, школи загальною площею 853,2 кв.м. за адресою вул. Садова, будинок 18, с. Снітівка, Хмельницького району, Хмельницької області,на офіційному сайті та в електронній торговій системі.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг (голова комісії Оксана МОРОЗОВА).

Селищний голова Ігор ТИСЯЧНИЙ

Автор проекту

депутат селищної ради Стадник В.М.

Погоджено

Заступник селищного голови _______________ Ніцевич А.В.

Начальник юридичного відділу _________________Коберник О.В.

Секретар селищної ради ________________ Провозьон В.М.