ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

58-57/2024

Дата реєстрації:

30.05.2024

Проголосовано:

30.05.2024 10:20:25

Автор:

Скрипник М.В

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 58-57/2024



Автор проекту



Начальник відділу земельних відносин



Поліщук О.М.



УКРАЇНА



ЛЕТИЧІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ



Р І Ш Е Н Н Я



VІІІ скликання



П’ятдесят сьомої сесії



30.05.2024 р. Летичів №58



Про надання дозволу гр. Кондратюку С.Б. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)



Розглянувши заяву гр. Кондратюка С.Б. щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Конституцією України, ст. ст. 12, 65, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада



В И Р І Ш И Л А :




  1. Надати гр. Кондратюку Сергію Борисовичу дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею – 0,1500 га – 12.08 для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій, категорія – землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, яка розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, селище Летичів, вул. Савіцького Юрія, 90/1.

  2. Гр. Кондратюку Сергію Борисовичу виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та подати на затвердження сесії селищної ради.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (голова комісії Скрипник М.В.).



Селищний голова Ігор ТИСЯЧНИЙ



Автор проекту _______________ Поліщук О.М.



Погоджено



Заступник селищного голови ________________ Пузарецький В.І.



Начальник юридичного відділу ________________ Коберник О. В.



Секретар селищної ради ________________ Провозьон В.М